Login   
download adventure movies online On www.alfamovie.com it is possible watch 2015 cannes winner Dheepan film
 
  July 15, 2024  
Teknologier Minimize
 
.Net Udvikling   

Web udvikling i .Net

At udvikle Web applikationer i .Net på den rigtige måde, kræver mange års erfaring. Hos Scale Soft har vi været med siden beta versionen af .Net., det sikre dig stor viden og erfaring med udvikling af Web applikationer på denne platform.

Vi lægger vægt på at applikationen skal være nem at vedligeholde og videreudvikle, derfor er det vigtigt, at hele arkitekturen i applikation bliver så struktureret som muligt. Vi bruger en 3 lags model, og bruger nedarving af komponenter hvor det er muligt.

Vi anvender 3. parts komponenter fra Telerik når vi udvikler, derved sikre du dig, at det altid er muligt at udskifte dele af din web applikation med bedre funktioner til en lav pris. Dette betyder også, at vi ikke selv skal kode den tunge klient del af systemet, men kan koncentrere os om forretningslogikken.

Vi udvikler Web applikationer helt fra bunden og har dit problem i fokus. Det betyder, at vi implementerer nye funktioner løbende og korrigere i samarbejde med brugeren. Du behøver altså ikke, at udarbejde store kravspecifikationer før vi går i gang, da det som regel vil være spild af tid, da vi lever i en dynamisk verden.

 

Du kan læse mere, om de teknologier vi anvender, ved at trykke på teknologierne til venstre.

 

 
  © 2012 Scale Soft. Alle rettigheder forbeholdes.
Scale Soft - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 - CVR Nr.: 30 26 30 49