Login   
download adventure movies online On www.alfamovie.com it is possible watch 2015 cannes winner Dheepan film
 
  April 15, 2024  
Teknologier Minimize
 
.Net Framework   

.Net Framework 2.0+

.Net Frameworket er Microsofts enterprise udviklingsplatform. Frameworket er kort og godt en stor samling af funktioner, som er struktureret i forskellige bibioteker (Namespaces). Microsoft udvikler hele tiden nye funktioner til .Net Frameworket, og frigiver de nye versioner løbende. I skrivende stund er den seneste version 4 (januar 2012).

Vi udvikler mod Frameworket 2.0 eller nyere i C# eller VB.Net med Visual studio 2008/2010. Vi udvikler kun Web applikationer, da det er vore filosofi, at for at blive ekspert inden for et område, kræver det, at man beskæftiger sig 100% med det.

Ved udvikling af Web applikationer arbejder vi typisk med følgende Namespaces, og har derfor indenfor disse områder ekspert kompetencer.


System.IO Kommunikation med filsystemet.
System.Web Udvikling af Web applikationer.
System.Data Kommunikation med database og data manipulation.


Derudover har vi vores egetudviklede framework, som bygger på .Net Frameworket. Vore eget framework indeholder funktioner, som ofte anvendes i Web applikationer. Vi har bl.a. et egetudviklet "Page" class, som alle vore applikationer nedarver fra, derved er der implicit implementeret en række "gratis" funktioner på alle sider, inden vi overhovedet er startet på dit projekt. Derudover har vi hjælpeklasser til en lang række andre ting.

Dit projekt kommer derfor altid godt fra start, og udviklingstiden reduceres. Vi indkapsler nemlig kode, som det kunne tænkes, at andre kunne have glæde af.

 

 
  © 2012 Scale Soft. Alle rettigheder forbeholdes.
Scale Soft - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 - CVR Nr.: 30 26 30 49