Login   
download adventure movies online On www.alfamovie.com it is possible watch 2015 cannes winner Dheepan film
 
  April 16, 2024  
Teknologier Minimize
 
Telerik / AJAX   

Telerik / AJAX

Ved udvikling af systemer anvender vi 3. parts komponenter fra Telerik. Telerik udvikler UI (User Interfaces) til .Net platformen. Telerik har altså fokus på at udvikle den del af et system, som er i direkte kontakt med brugeren, og det er de rigtig gode til.

Ved at anvende en ekstern leverandør som Telerik, sikrer vi dig, at de komponenter der er i kontakt med brugeren altid er gennemtestet, og løbende videreudvikles. Vi kan således koncentrere os om dit problem og forretningslogikken.

Vores udviklere har arbejdet med komponenter fra Telerik siden firmaet blev stiftet i 2002, og vi har kun haft gode erfaringer med de komponenter der leveres. Kvaliteten er i top, og evt. fejl i deres komponenter rettes som regel inden for 24 timer.

At udvikle applikationer med Telerik reducere udviklingstiden dramatisk, da meget funktionalitet bliver foræret, heraf forkortelsen RAD (Rapid Application Development). Desuden sikre det dig, at det altid er muligt at udskifte dele af en applikation til en relativ lav pris. Simpelthen fordi funktionaliteten er indkapslet i færdige komponenter, som bare kan udskiftes.

Udover at skabe User Interfaces, har Telerik også en række værktøjer, som fokusere på selve udviklingsprocessen, altså værktøj, som hjælper en udvikler med at udvikle hurtigere. Deres AJAX komponent er nok det bedste eksempel. Med denne komponent, har de gjort det muligt, at implementere AJAX i en .Net Web applikation med kun nogle få liniers kode, det er dog ikke særlig nørdet, men utroligt nemt og effektivt. Dette skaber værdi for dig, da vi så i stedet for, kan bruge tiden på at løse dit problem, og skabe værdi for din virksomhed.

 

Du kan læse mere om Telerik på www.telerik.com.

 
  © 2012 Scale Soft. Alle rettigheder forbeholdes.
Scale Soft - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 - CVR Nr.: 30 26 30 49